Vår syn på försäljning och service

Vi hjälper dig att öka affärsmässigheten. Vi tränar alla som bidrar till företagets resultat i era affärskritiska situationer. Inköpare, säljare och säljchefer, de som ger support på plats eller via telefon – för alla typer av affärskanaler och produkter, från kundservice till värdebaserad försäljning. Vi tillför det som krävs för att spetsa förutsättningarna för bättre affärer.

_('Läs mer') ?>

Publicerad

Vår syn på projektledning

Framgångsrik projektledning är att leverera rätt kvalitet, i rätt tid till rätt kostnad. Vi tränar samtliga roller som agerar i projekt och program, vi driver såväl organisatorisk projektmognad som individuell projektkompetens. Vi har en världsledande ’pass rate’ för PMP-certifiering och matchar både PMI och IPMA standard. Kort sagt – vi behärskar allt som har med projekt att göra.

_('Läs mer') ?>

Publicerad

Mindset bjuder in till frukostföreläsningen "Att leda millennials"

Millennials – vilka är de, vad vill de, hur leder vi dem? Millennials – en självupptagen generation som inte vill arbeta och förväntar sig befordran bara de sätter sin fot på jobbet? Det finns ingen generation som vi forskat mer på än Millennials. Vissa menar att de är helt omöjliga att ha att göra med, medan andra hävdar att de inte skiljer sig alls från tidigare generationer.

_('Läs mer') ?>

Publicerad

Kategori Blogg