Virtuell utbildning

Effektiva virtuella utbildningar

På senare år har många organisationer försökt sig på övergången från klassträning till virtuella alternativ. Detta har drivits av många och olika anledningar – kostnadsminskning, miljöhänsyn – och nu Corona. Även om Corona kommer blåsa över så kommer kostnads- och miljötryck att finnas kvar. Samtidigt har många organisationer kämpat med att upprätthålla tillfredsställande närvaro, engagemang och slutförande. Med den här utbildningen får du verktyg och tillvägagångssätt för hur att bli lika framgångsrik online/virtuellt som med traditionell klassrumsutbildning.

Om kursen

Programmet ”Effektiva virtuella utbildingar” ett praktiskt utbildningsprogram, utformat för att få igång utvecklingsansvariga inom L&D i den virtuella miljön. Den är utformad för dig som behöver leverera virtuellt lärande och utvecklingsinitiativ. Målet är att ge föreläsare en verktygslåda och en metod för hur man ska vara lika framgångsrik online/virtuellt. Det kan också ge designers och ämnesexperter insikt i var virtuella element passar in i en blended learning-strategi och hur man lyckas i genomförandet.

Ur innehållet

Inventera den virtuella verktygslådan: vad kan vi göra med tillgängliga verktyg?
Hur man skapar och upprätthåller publikens engagemang. Balansen mellan varaktighet, variation och interaktion. Upptäck fördelarna och utmaningarna med att integrera effektiva virtuella träffar.
Lär dig genom att analysera andra.
Förstå hur virtuella metoden passar in i den bredare bilden av blended learning; hur att använda digitala, virtuella och face -to-face-element effektivt.

Målgrupp

Lärare, instruktörer och utbildare som ska utvecklas och ställa om från klassrumsträning till utbildning online- och/eller virtuella utbildningar.

Övrig information

Utbildning genomförs helt online på svenska med stöd av Promote. Mellan de virtuella lärarledda träffarna kommer du få underlag och uppgifter att ta del av och arbeta med på egen hand.

Intresseanmälan

Effektiva virtuella utbildningar

Obligatorisk