FAQ

Sommarinformation
Under v.29-31 har vår supporttelefon sommarlov men du kan fortfarande nå oss via mail, support@mindset.se. Har du frågor gällande en utbildning hänvisar vi till kurs@mindset.se. Observera att vi under sommaren kan ha något längre svarstider än vanligt. Trevlig sommar vi ses i höst!

Jag är inbokad på en utbildning som kommer genomföras online hur påverkar rådande läge mig?
I och med rådande situation har vi på Mindset flyttat våra öppna kurser från det traditionella klassrummet till det virtuella. Detta innebär att våra utbildningar genomförs med hjälp av verktyget Zoom och du deltar via din dator/smartphone på utbildningen.

Som vanligt använder vi vår digitala lärplattform Promote för utbildningen, det är ingen skillnad från tidigare. Ca två veckor innan kursstart skickas din inbjudan till Promote®. Där hittar du förberedande uppgifter inför kursen som du genomför på egen hand samt all övrig information du behöver, till exempel länken för att ansluta till din online-utbildning. Om du har några frågor kring Promote, vänligen kontakta support@mindset.se.

*Kursen Affärsekonomi genomförs utan Promote. Kursledaren mejlar material och Zoom-länk till dig i samband med kursstart.

Vad behöver jag som deltagare innan den virtuella kursstarten?
För att du ska kunna delta på bästa möjliga sätt, så behöver du dator med kamera och headset/hörlurar med mikrofon, eller en smartphone/smartpad, med Zooms app installerad. Länken till Zoom får du från kursledaren via Promote så att du kan ansluta till utbildningen.

Hur genomförs min virtuella kurs?
Mindsets utbildningar genomförs i Zoom, länken till online-utbildningen får du via Promote®. Logga in 15 minuter före utbildningen för att säkerställa en framgångsrik anslutning. Då har du även möjlighet att testa ljud och bild innan utbildningen startar och säga ”Hej” till andra deltagare.

Jag känner mig osäker om kvalitén på kursen är lika bra virtuellt/online som i ett traditionellt klassrum.
Vi vill såklart att du ska känna att du är i en trygg miljö oavsett om du är i ett fysiskt klassrum eller ett digitalt. Våra öppna kurser har samma innehåll, uppgifter och material som tidigare och vi arbetar för att det ska bli lika interaktivt som vid klassrumsledd kurs. Vi har under våren genomfört många utbildningar virtuellt och våra utvärderingar visar att kvalitén upplevs likvärdig som på en traditionell klassrumsutbildning.

Mellan vilka tider är kursen?
Tiderna för kurstillfället hittar du i din kursbekräftelse, kallelse samt i Promote®.

När får jag mitt kursintyg?
Kursintyg från våra öppna kurser skickas ca 14 dagar efter avslutad kurs.

Vill du komma i kontakt med oss? Tveka inte att höra av dig till kurs@mindset.se eller tel. 08-586 388 00.

Hem