FÖR DIG SOM SKA VARA COACH

Att vara coach

Till dig som ska vara coach till en deltagare som ska gå kurs. Du är viktig!

All forskning och erfarenhet när det gäller vuxnas utveckling i yrkeslivet är solklar när det gäller chefens/coachens roll – DU är den viktigaste länken för att utbildningen ska omsättas i praktiken! Här kan du som ska vara coach till någon som ska gå kurs hos oss hitta mer information om hur du kan stötta och hjälpa din deltagare.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kurs@mindset.se.

MEST BOKAT

Grundläggande Projektledning

Vill du gå i mål som planerat? Att leda projekt är ett hantverk. Talang och sunt förnuft kan ta dig en bit, men aldrig hela vägen. Kunskap om modeller, struktur och vilka verktyg som finns att tillgå ger dig bättre kontroll. En kontroll som krävs för att driva projektet – med kraft och precision -till målet.

NYHET

Att leda Millennials

Det finns ingen annan generation som företag, journalister och forskare har spenderat mer tid på att försöka förstå, än just Millennials. Studie efter studie har släppts om deras inverkan på arbetsmarknaden, vad de kräver, vilka de är och vad de vill. Vad är sant och inte? Och hur inverkar det här på ditt eget ledarskap.

FÖR ER SOM ÄR FLER

Öppen kurs på plats

Är ni fler som vill gå samma utbildning, så erbjuder Mindset öppna kurser på plats. Det innebär att kursen kan genomföras på plats hos er men även i våra ljusa och luftiga lokaler i Stockholm eller Göteborg med er grupp.

Att gå kurs på Mindset

Vad tidigare kursdeltagare sagt om kurserna

20181206_090523(0)
Kursen "Ny som chef" har gett mig självinsikt i chefsskapet – den största förändringen inom företaget börjar oftast hos sig själv som ledare.
Jesper Jelvin
Edsvikens Larm
karin-bengtsson-seb
Det mest värdefulla med retorikkursen är att jag fick med mig verktyg som underlättar i alla mina relationer. Ökad förståelse för olika personlighetstyper gör att jag genomför mina kundmöten med bättre kvalitét.
Karin Bengtsson
SEB
paola.100x100
Tycker kursen "Grundläggande projektledning" har varit superbra. Kul med variation med diskussioner, det visuella, Promote, tavlan, boken, klistrandet. Mycket pedagogiskt! Kursen var långt över förväntan och utbildaren var förstklassig.
Paola Gandossi
TeliaSonera
lars
"Ledarskap - nästa steg som chef" var helt rätt kurs för mig! Bra att vi kom från olika branscher, det gav många bra dialoger. Bra, kompetenta föreläsare och en stimulerande utbildningsmiljö.
Lars Mårtensson
Forsmark Kraftgrupp

Anmäl dig

Grundläggande projektledning – Online

Obligatorisk