Så hjälper vi dig att lyckas

Nu kommer du få ta del av något som du säkert inte vill veta …

Så här ser det ut i de utbildningar du genomför idag. Av sex personer som går en utbildning är det bara en som tillämpar sina nya kunskaper och fortsätter med det. En försöker inte alls, medan fyra faktiskt försöker men misslyckas. Vi har bestämt oss för att det inte kan se ut såhär. Det finns utmaningar som hindrar framgångsrika resultat, vi har knäckt nöten och vi vet hur du lyckas med det du vill uppnå.

Effektiv träning

All utbildning är en form av accelererande lärande som syftar att ta dig dit du vill, snabbt och säkert. Effektiv träning gör det bästa av din tid, känns meningsfull och gör dig mer duglig. Det finns en mängd olika utbildningsmetoder som alla möter dina behov i olika grad. Genom att följa de senaste principerna för vuxnas lärande och ha en bred repertoar av utbildningsformer kan vi skapa de mest effektiva utbildningsprogrammen.

Lärtransfer

Det är en myt att chefer har för ont om tid för att vara involverade. De flesta chefer vill vara med, om bara metoder och stöd för uppföljning fungerar. Och det ser vi till. När chefen är aktiv blir deltagaren mer angelägen om att tillämpa sina kunskaper.

Hur resultat skapas

Framgången är ett faktum när önskvärda beteenden driver utvalda nyckeltal. Vi börjar med slutet och smider varje del av kedjan från önskat resultat till utformning av utbildningsinsatser. Vi kan visa och bevisa, driva och stödja, skapa och genomföra utbildningsprogram som lever upp till dina förväntningar.

Promote® – tillämpning som syns

Vi erkänner. Promote® ligger bakom vår framgång och driver utveckling av önskade beteenden. Det finns ingen naturlig koppling mellan att veta och att göra. Det som mäts blir gjort. Vårt eget programstöd Promote® synliggör beteenden på ett nytt, engagerande och tydligt sätt. Effekten blir också tydlig. Promote® höjer nivån av lärtransfer i våra utbildningsprogram och driver önskade resultat.

Mindset har som ensam utbildningsleverantör i Europa föreläsare certifierade på guldnivå hos Kirkpatricks

Det är en kvalitetsstämpel på vårt kontinuerliga arbete med att skapa nya processer, verktyg och arbetssätt som säkerställer önskade resultat av utbildningssatsningar. Vi är extra stolta över denna utmärkelse eftersom den bevisar och visar att vårt arbetssätt löser många av de utmaningar som utbildningsbranschen faktiskt står inför. Världen över.

Vill du veta mer om hur vi arbetar?

Vänligen fyll i formuläret så återkommer vi till dig.