A Mindset for Results 2016

Välkommen till årets upplaga av A Mindset for Results 2016 med fokus på hur utbildning stärker verksamheten. Den 30 juni på Berns samlar vi 350 deltagare från organisationer som vill göra skillnad i sin verksamhet med utbildning. Få den senaste forskningen och de mest kraftfulla verktygen från utbildningsvärldens två främsta experter på effektiv träning.

Välkommen till årets upplaga av A Mindset for Results 2016 med fokus på hur utbildning stärker verksamheten. Den 30 juni på Berns samlar vi 350 deltagare från organisationer som vill göra skillnad i sin verksamhet med utbildning. Få den senaste forskningen och de mest kraftfulla verktygen från utbildningsvärldens två främsta experter på effektiv träning

Utbildning i sig är inte tillräckligt kraftfullt för att göra skillnad. Utbildnings- och affärsansvariga behöver samarbeta för att framgång ska vara möjlig. Årets A Mindset for Results delar med sig av just de metoder som bygger partnerskap mellan L&D och Affärsansvariga.

Världsledande experter kommer att förmedla välfungerande metoder för att beställa och utveckla utbildningsprogram som tar er dit ni vill.

svenska_modellen.450x0-is

Välkommen till A Mindset for Results – för utbildning som garanterar resultat!

A Mindset for Restuls pågår under en fullspäckad vecka. Med start på tisdag, och fortsättning onsdag, kan du delta på programmet där du Bronscertifierar dig enligt Kirkpatrick Four Levels®. Veckans höjdpunkt är den stora seminariedagen på Berns, A Mindset for Results 2016. För dig som vill ha ännu mer praktiska verktyg och konkreta verktyg erbjuder vi nu också en workshop med Prof. Robert Brinkerhoff under fredagen.

Läs mer om de olika dagarna och boka dig direkt här.

amfr_header_fb

Intresseanmälan

A Mindset for Results 2016

Obligatorisk