Affärsmannaskap – Utbildning som får poletten att trilla ned

Mindsets seniorkonsult Tommy Roos är en inspirerande figur såväl i som utanför klassrummet. Han undervisar och utvecklar vår utbildning inom affärsmannaskap. Ibland undrar vi var han får sin energi ifrån. Hans svar? ”Genom kursdeltagarna!”

Affärsmannaskapsutbildning på Mindset

Vi på Mindset använder oss av kunskaper inom både ledarskapsutveckling och affärsekonomi, vilket ger begreppet affärsmannaskap. Det handlar om att leda affären. Att förstå resultat och balansräkning från grunden och att lyfta det, från ett lönsamhetsperspektiv på sista raden till handlingar för var och en i vardagen. Utbildningen i affärsmannaskap får helt enkelt att som gäller affären att hänga ihop.

”När poletten trillar ner och kursdeltagarna förstår vilken kraft det är att förstå hur ekonomin och ledarskapet hänger ihop. Då skapar vi magi på affärsmannaskapsutbildningen och deltagarna kan sedan använda sina kunskaper på arbetsplatsen för att driva resultat”

säger Tommy Roos.

Skräddarsydda utbildningar som driver affärsstrategin

När vi designar kundanpassade och skräddarsydda utbildningar, inom bland annat affärsmannaskap, är målsättningen att de ska stödja företagets eller organisationens affärsplaner och övergripande mål. Om vi kan bidra till förståelse och skapa en kedja mellan den övergripande affärsplanen och den enskilde chefens eller medarbetarens handlingar i vardagen, ja, då har vi lyckats. För vi vet att endast kvalitativa utbildningar ger resultat som stannar kvar och visar sig i varje medarbetares arbetsdag. Välkommen att kontakta oss på Mindset för att ta reda på hur vi kan driva affärsmannaskapsutbildningen på ert företag framåt.

Läs mer om vår kund HSB, som genomfört en utbildning i affärsmannaskap hos Mindset.

Intresseanmälan

Affärsmannaskap – Utbildning som får poletten att trilla ned

Obligatorisk