Är du medveten om hur du kommunicerar? Hur kan du förbättra dig för att nå fram?

Grattis Ami Hemviken! Priserna för Årets Talare, som koras varje år av Talarforum, är utdelade. Vi myser runt och är malliga på kontoret på Mindset för att ”vår” Ami var den som vann priset för 2017. Bland alla fantastiska kvinnor som gör det, står på scenen for a living, så var det just hon som knep priset igår. Så klart.

Personlig kommunikationPresentationsteknikRetorik. Några av grundbultarna i Mindsets utbud. Är du medveten om hur du kommunicerar? Hur kan du förbättra dig för att nå fram? Hur bygger du upp en vinnande presentation, hur lägger du fram dina argument?

Vi är stolta över dig Ami!

Januari och februari, i vårt kalla avlånga land. Aldrig behöver vi väl galor så mycket som då? Fotbollsgalan, Idrottsgalan, Guldbaggegalan, QX Galan och så även Talargalan.

Priserna för Årets Talare, som koras varje år av Talarforum, är utdelade. Vi myser runt och är malliga på kontoret på Mindset för att ”vår” Ami Hemviken var den som vann. Bland alla fantastiska kvinnor som gör det, står på scenen for a living, så var det just hon som knep priset. Så klart.

Ami gjorde det vi alla borde göra då och då. Efter 10 år på Mindset så backade hon ett steg, funderade på vad det var hon tyckte var roligast att göra, på när hon kände sig som bäst, när hon fick det gensvar som hon eftersökte och på så sätt växte beslutet fram. Att ta klivet från den trygga arbetsgivaren till en oviss vardag som egen företagare. För att i kortare format föreläsa om det fundamentala i vår värld, kommunikation. Oavsett roll, befattning, utmaning, mål eller bransch så är kommunikationen fundamental, den du har med andra och den du har med dig själv.

Vilket kliv sedan.

Hatten av för en ”gammal” medarbetare idag. Stort grattis Ami!

ami_hemviken-2.708x0-is

Intresseanmälan

Är du medveten om hur du kommunicerar?

Obligatorisk