Key takeaways från frukostföreläsningen "Att leda millennials"

maj_sorensen_ringi_mindset.400x0-is

Här kommer några key takeaways från frukostföreläsningen ”Att leda millennials” hos oss på Mindset. 

Millennials vill ha ledarskap, mera ledarskap. En närvarande chef som ger feedback ofta, konkret feedback som utmanar dem får dem att växa. Få beröm och bli lyssnade på. De vill ha frihet och flexibilitet, utföra sina uppgifter var de vill, när de vill och på sitt eget sätt.

Forskningen som Maj Sörensen Ringi hänvisade till i sin föreläsning bygger på studier från Deloitte, KPMG och PWC. Vill du veta mera eller få förslag på hur du kan arbeta vidare med detta i din organisation? Ja, jag vill ha kontakt!

20180411_083922.400x0-is

Team.bio

A digital tool for managers, designed by millennials. Team.bio är en del av Mindset koncernen och ett online verktyg för dig som på ett nytt sätt vill leda dina medarbetare i realtid.

För dig som inte hade möjlighet att delta på frukosten men vill veta mera om millennials och få inspiration på hur du kan att leda dem i din organisation, vill vi tipsa om Team.bios rapport på 18 sidor med 32 nyckeltal om millennials.

Vill du få en skräddarsydd demo av verktyget kostnadsfritt, boka ett möte med  Foucauld Guerin på foucauld.guerin@promoteint.com eller hör av dig till kurs@mindset.se.

Intresseanmälan

Key takeaways från frukostföreläsningen ”Att leda millennials”

Obligatorisk