EFMD

Mindset får EFMD: s prestigefyllda utmärkelse Excellence in Practice Award

Mindset hedrades idag med GULD-utmärkelsen i det prestigefyllda priset ”EFMD Excellence in Practice Award (EiP). Utmärkelsen uppmärksammar de bästa resultaten och effekterna i Talent Development-program över hela världen.

Detta globala pris ges till enastående och effektfulla partnerskap mellan kunder och leverantörer inom området ledarskaps, professionell, talang och organisatorisk utveckling. Mindset mottog GULD-utmärkelsen tillsammans med sin kund TRATON och partner, ESMT Berlin, för ledarskapsprogrammet Management Excellence Program.

”Det är en stor ära att få detta prestigefyllda pris. Vi känner oss oerhört stolta över att vara en del av detta fantastiska initiativ.  Det har varit en extremt givande upplevelse att arbeta tillsammans med TRATON Cross-brand programteamet och ESMT Berlin för att få verklig affärspåverkan för vår kund!”

– Edward Boon, Program Director Mindset

Det vinnande programmet

Det 10 månader långa Management Excellence Programmet samlar 20 deltagare varje år från alla varumärken inom TRATON Group (Scania, MAN, VWCO, RIO, TRATON) och Navistar för att förvärva och tillämpa viktiga ledningsfärdigheter, främja ett intrapreneurialt och nytänkande tankesätt samt bli kritiska konsumenter av data.

Programmet har tilldelats EFMD Excellence in Practice Award för påvisbar beteendeförändring och affärsresultat. EFMD-juryn uppskattade hur snabbt programteamet anpassade sig till de nya omständigheter som pandemin orsakat.  Marianne Ekstedt, TRATON:s chef för Talent Management, pekar på det starka samarbetet mellan varumärkena i koncernen och den snabba anpassningen av deras utbildningspartners, Mindset och ESMT Berlin, som gjorde det möjligt för talangutvecklingsprogrammet att fortsätta att ske online redan från början av nedstängningen. En av utmaningarna och som nu uppmärksammas är att talangens inlärningsresa måste organiseras på distans.

”Vi ändrade sessionerna baserat på hur mycket våra deltagare kan smälta online vid en viss tidpunkt och såg till att tilldela uppgifter regelbundet som kunde tillämpas och testas i deltagarnas dagliga arbete”, säger Marianne Ekstedt. Hon fortsätter:

 ”TRATON Group Talent Program utvecklas gemensamt av ett tvärvarumärkesteam. Priset tillhör alla kollegor från de olika varumärkesakademierna och våra utbildningspartners ESMT och Mindset för våra gemensamma insatser.”

Vidare kommer de vinnande programmen att presenteras på EFMD Executive Development Conference den 21-23 September 2021
För tidigare vinnare och en utförlig beskrivning av hur priset delas hänvisar vi till EFMD’s hemsida

Vad är EFMD?

EFMD är en global, medlemsdriven organisation baserad i Bryssel. Som den största globala nätverksföreningen inom ledarutveckling omfattar EFMD-nätverket över 900 medlemsorganisationer. EFMD är ett unikt forum för information, forskning, nätverksarbete och debatt om innovation och best practice inom ledarutveckling.

Intresseanmälan

Mindset får EFMD: s prestigefyllda utmärkelse Excellence in Practice Award

Obligatorisk