fullimage_02

Boka nu och få 25% på utvalda kurser i september!

Kickstarta hösten med ny kunskap och inspirerande möten genom att gå en kurs hos oss på Mindset. Just nu erbjuder vi dig 25 % på följande kursstarter i september.

Det går inte kombinera med andra erbjudanden eller ramavtalsrabatter.

 

tittar_pa_dator

Ledarskap - Nästa steg som chef

Riktar sig till dig som är och har varit chef med personalansvar i ett par år och vill ta nästa steg i ditt chefs- och ledarskap. För att leda andra behöver du kunna leda dig själv. På så sätt kan du kommunicera mera effektivt och blir tydligare i din roll.

Du behöver stor förståelse för gruppdynamik och gruppers utveckling. Du får verktyg för att leda i förändring och driva förändringsprocesser.

Antal dagar: 6
Kurstillfälle: 25 – 26 sept + 23 – 24 okt samt 20 – 21 nov
Plats: Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm
Pris: 41 000 SEK 30 750 SEK

Boka din kursplats här!

”Under kursen lärde jag mig mycket om mig själv, vårt företag samt hur större företag arbetar med målsättning, coachning och olika styrmål”

projekttriangeln-för-projektledning

Personlig Effektivitet - Självledarskap 

Vill du också bli bättre på att hantera tidstjuvarna? Gå Personlig Effektivitet – Självledarskap du också! Genom kurser får du kunskap om och jobbar med att tillämpa strategier och tekniker för att handskas med förhalning och avbrott.

Antal dagar: 1
Kurstillfälle: 16 sept
Plats: Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm
Pris: 9 500 SEK 7 125 SEK

Boka din kursplats här!

”Mycket bra verktyg för att komma vidare med sin effektivisering både privat och på jobbet.”

talar_260x200

Konflikthantering

För dig som behöver kunskap, färdighet och verktyg för att kunna hantera friktioner och konflikter sakligt och konstruktivt. Du får färdigheter om konflikter och deras grundorsaker och hur du kan förebygga och agera konstruktivt när friktioner uppstår. I klassrummet kommer vi också att träna på olika samtalsverktyg som feedback och medling. Du kommer också få ökad förståelse för hur man kan sätta upp och följa gemensamma spelregler.

Antal dagar: 1
Kurstillfälle: 20 sept
Plats: Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm
Pris: 9 500 SEK 7 125 SEK

Boka din kursplats här!

”Mycket matnyttig information som kommer att vara lätt att applicera i verkligheten. Det har fått mig att se på konflikter på ett annorlunda och mer positivt sätt.”

Death_to_stock_communicate_hands_4

Att sälja

Kunderna blir allt kunnigare och mera krävande, hur säkerställer du som leverantör upplevs relevant för dem nu och framåt? Under kursen får du kunskap om hur du som säljare kan arbeta värdebaserat för att förstå affären, kundernas kunder och marknaden i stort. Vi arbetar också med insikt kring hur du som säljare tillför värde och blir en del i att kunderna utvecklas.

Antal dagar: 2
Kurstillfälle: 23 – 24 sept
Plats: Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm
Pris: 15 500 SEK 11 626 SEK

Boka din kursplats här!

”Tänker mer aktivt utifrån säljplan och strategi i mitt arbete”

Intresseanmälan

Nyhetsbrev augusti 2019

Obligatorisk