Självledarskap - Effektfull medarbetare

Önskar du att dygnet hade fler timmar eller att du helt enkelt skulle hinna med mer? Vet du inte vad eller hur du ska prioritera? Söker du balans mellan arbets- och privatliv? Du känner att du slösar energi på saker du inte kan påverka. Lösningen är inte alltid att arbeta fortare, lösningen är att utnyttja din tid mer effektfullt.

Om kursen


Självledarskap – Effektfull medarbetare – ger dig verktyg och metoder för att kunna fatta medvetna beslut om vad du gör, när du gör det, samt hur du skapar effekt i ditt dagliga liv. Du får kunskap om och jobbar med att tillämpa strategier och tekniker för att handskas med förhalning och avbrott. Du lär dig hur du kan prioritera din tid. Du får en förklaring till varför du gör som du gör. Du lär dig att planera uppgifter och du får grundläggande verktyg för att sätta gränser. Utbildningen sker online via livesessioner där du under dagen får stöttning av dina kurskollegor samt har möjlighet att ställa frågor och få stöd av en erfaren utbildare från Mindset.

Kursmål


Med en ökad självinsikt om vem du är och vad du vill i relation till den tid du har kommer du att kunna sätta personliga mål och utnyttja tiden utifrån dina behov. Du får tid över till de saker du själv väljer. Du lämnar kursen med en personlig handlingsplan och är väl förberedd för den närmaste framtiden.

För vem


För dig som vill vara mer effektfull och på så sätt göra rätt saker på jobbet.

Ur innehållet

  • Självledarskapets grunder
  • Målformulering – sätta personliga mål
  • Praktiska tips och trick
  • Sätta gränser- Hur ska du prioritera med bibehållna goda relationer?

Krav och förutsättningar

Det krävs inga förkunskaper. Däremot vill vi att du förbereder dig för att få ut mesta möjliga av kursen. Vi vill att du verkligen tänkt till på dina utmaningar. För att du ska kunna delta på bästa möjliga sätt behöver du en dator med kamera och headset/hörlurar med mikrofon eller en smartphone/smartpad med verktyget Zooms app installerad. Du får en länk till Zoom för att ansluta till utbildningen.

Läs mer om utbildningen här

Intresseanmälan

Självledarskap – Effektfull medarbetare Onlinekurs

Obligatorisk