Kärriär

Att arbeta hos oss

Mindset är ett av Sveriges ledande företag inom ledarutveckling. Som medarbetare på Mindset jobbar du tätt ihop med utvecklingsorienterade verksamheter, inom både privat och offentlig sektor, som värdesätter mänsklig samverkan. De flesta av våra kunder återfinns bland Nordens största företag, andra är på väg dit. Vi följer dem i samarbeten som spänner över flera år, där du får följa såväl framgångar som motgångar.

Du deltar i att löpande identifiera utmaningar och hur vi kan lösa dem, tillsammans.

På Mindset har vi erfarenhet och kunskap som gör oss ledande på ledarutveckling. Vi förväntar oss inte att du är perfekt från början, men vi förväntar oss att alla som jobbar hos oss strävar efter att göra sitt bästa och att fortsätta utvecklas, så vi kan ligga i fortsatt framkant när det gäller att utveckla våra kunder.

Vi söker inte bara efter …

… personer med rätt kompetens på pappret, vi strävar också efter mångfald i bakgrund och egenskaper när vi anställer nya medarbetare. Vår verksamhet fungerar bäst när vi delar perspektiv mellan olika åldrar, personligheter, bakgrunder, erfarenheter och livsåskådningar.

Utöver gott ledarskap och en god företagskultur erbjuder vi även:

  • Kompetensutveckling
  • Interna karriärvägar
  • Internationella nätverk och partnerskap
  • Framgångar (och fira framgångar!)
  • Nöjda medarbetare och nöjda kunder
  • God intern kommunikation och transparent information
  • Ett inspirerande företagsklimat där nyfikenhet, initiativförmåga och vilja uppmuntras

I koncernen är vi 120 medarbetare och vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Johannesburg, Wien, Porto Alegre och Berlin. Vi växer ständigt och letar därför efter dig som gillar utmaningar och utveckling.

Välkommen in med din ansökan!