Om oss

Vi är Mindset

Vi har visat att 
bra utbildning ger varaktiga resultat

VI ÄR MINDSET

Vi startade Mindset för att utmana utbildningsbranschen. Vi vill göra skillnad som känns och märks. Med våra kunders bästa för ögonen har vi bevisat att bra utbildning ger bestående effekter. Det är vårt sätt att göra världen bättre. Organisation för organisation, människa för människa.

Historien om Mindset

Våra första stapplande steg

Redan från början visste vi att vi skulle bygga ett multinationellt, aktat och innovativt utbildningsföretag. Vår vision var att skapa mätbara resultat hos våra kunder genom storskaliga och praktiskt tillämpbara utbildningsinsatser, och samtidigt skapa den arbetsplats vi alltid drömt om.

Vi klarar krisen och är etablerade

Vi upplevde marknadens upp- och nedgångar under 2001-2004, några av utbildningsindustrins värsta år på länge. Mindset kom ut starkare på andra sidan, och ännu mer bestämda att lyckas. 2008 hade det passerat tio år, vi var väletablerade på marknaden, och kunde andas ut en kort stund innan det var dags att växla upp.

Teknik som hävstång

Nu kunde vi ge oss på frågan om den mätbara nyttan av utbildning, den utmaning som alltid gäckat vår bransch. En stor del i vår strategi, redan från starten, var ”Teknik som hävstång”. Nu började vi söka svaret på hur digitalisering kan driva utvecklingen av vår kärnverksamhet, utbildning.

Vi firar 20 år!

2018 firade vi 20 års jubileum. Som kronan på verket vann vi inte bara en, utan två, Guld i kategorin Excellence in Leadership Development på Brandon Hall Excellence Awards, för våra ledarskapsprogram med Scania och PEAB. Ett bevis på att det vi gör leder till det vi vill ”ständig framgång för våra kunder”.
  1. 1998
  2. 2008
  3. 2011
  4. 2018

ARBETA HOS MINDSET

Mindset är en organisation där vi sätter människorna i första rummet. Det gäller våra kunder så väl som våra medarbetare. Redan från början har målsättningen varit att skapa en arbetsplats där människor trivs, har kul och vill stanna.

Vi har fem grundvärderingar som styr, inte bara hur vi är mot och med varandra, utan också hur vi är i mötet med våra deltagare, kunder och andra i vår vardag.

Mod I Ansvar I Vilja I Driv I Omtanke

De fem orden beskriver hur en Mindsetter ska vara. Vill du också vara med och bidra till vår vision? Välkommen att maila din ansökan till jobba@mindset.se

Jobba hos oss

Hör av dig till oss

Använd formuläret för att skicka ett meddelande till oss, vi svarar så fort vi kan.

Obligatoriskt

Intresseanmälan

Om oss

Obligatorisk