Webbinar – Så lyckas du med din försäljning virtuellt – 2.0

Att arbeta virtuellt med din försäljning är numera ett måste och inte något val. När kunderna inte vill ses IRL och det nya arbetssättet blivit det nya normala är det inte längre legitimt att inte se över ditt eget förhållningssätt och avtryck. Hur påverkar det dig som arbetar med försäljning och vad har vi lärt oss under det senaste halvåret inom just den digitala försäljningen?

Sedan början av den pågående pandemin har de ansträngningar som gjorts för att övergå till virtuell försäljning med hjälp av digitala verktyg och webbkameror gått igenom en brant inlärningskurva. Inledningsvis fanns det ett betydande motstånd, både från kunder och säljare. Men allt eftersom tiden har gått och pandemin, samt att myndigheternas rekommendationer inte avtagit, arbetar numera de flesta säljare med virtuell försäljning – mer eller mindre framgångsrikt. Kunderna har accepterat detta och ser det som ett fullgott alternativ till det fysiska mötet, MEN många är inte imponerade av säljarnas förmåga att leda dynamiska, engagerande och bra virtuella säljmöten.

Är det här aktuellt för er? Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer eller sätta upp ett webbinar inom er organisation.

Intresseanmälan

Webbinar – Så lyckas du med din försäljning virtuellt – 2.0

Obligatorisk