Ny som chef – utbildning! 3 anledningar att gå den

Ny som chef – utbildning! 3 anledningar att gå den

Är du ny i chefsrollen eller har du precis klivit in som chef på ett, för dig, nytt företag? Då är Mindsets ny som chef-utbildning perfekt för dig! Här är tre sätt som den kommer hjälpa dig på. 

1. Ny som chef-utbildningen ger verktyg för ledarskap

Utbildningen har som mål att leverera de kunskaper som du kommer behöva under din första tid som ledare på en arbetsplats. Därför har vi på Mindset tagit reda på vad du behöver ha med dig in i chefsrollen för att kunna driva engagemang och resultat bland dina medarbetare, så att vi kan ge dig alla verktyg, praktiska som strategiska, för att ta dig an alla utmaningar en ledare ställs inför. 

2. Ny som chef-utbildningen ger förtroende

Med Mindsets utbildning “Ny som chef” kommer du dessutom öka inte bara ditt eget förtroende, utan även det hos de andra anställda. Vi vet nämligen att detta uppnås genom att du är tydlig med din roll – och att det också ökar på effektiviteten i hela arbetslaget. 

3. Ny som chef-utbildningen ger förmågan att coacha

Tack vare Mindset kurs för nyblivna ledare får du dessutom ett coachande inställning under hela arbetsdagen. Utöver det kommer din kapacitet att ta personligt ansvar och beslut, men även att delegera, stärkas. Välkommen att boka in dig på ny som chef-utbildningen!

Mindset erbjuder både öppna kurser som alla kan anmäla sig till och skräddarsydda utbildningar för företag, inom ledarskapsutveckling, projektledning, kundbemötande och kommunikation. Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa ert företag.

Intresseanmälan

Ny som chef – utbildning! 3 anledningar att gå den

Obligatorisk