Referens

Världsbanken

Mindset har med sina metoder för effektivt lärande och lärtransfer fått förtroendet att bli global partner till The World Bank Group inom utbildningstjänster och rådgivning.

world-bank

Utbildningsprogram i 36 länder

Världsbanken valde oss till samarbetspartner för att öka sin effektivitet och genomförandekraft i kampen mot fattigdomen. Mindset har med sina metoder för effektivt lärande och lärtransfer fått förtroendet att bli global partner till The World Bank Group inom utbildningstjänster och rådgivning, något vi är mycket stolta över.

Hur vi fick Världsbanken som samarbetspartner är en historia i sig. De fastnade för våra goda utbildningsresultat, men tyckte samtidigt att det lät för bra för att vara sant. Banken gjorde därför en revision av våra uppdrag hos tio av våra största kunder.

När kunderna bekräftade och förstärkte vad vi skrivit i upphandlingsunderlaget ville banken veta hur vi bar oss åt. Vi kallades till Washington för en hearing med professorer och experter inom pedagogik, ämneskunskap, e-learning och IT-stöd. Vi fick berätta hur vi kunde hjälpa dem att ta fram effektiva utbildningsprogram för deras globala organisation i över hundra länder.

Efter vår redovisning meddelade de oss att vi fått uppdraget, och sedan 2013 har Mindset varit en stolt samarbetspartner till The World Bank Group.

Intresseanmälan

Referens Världsbanken

Obligatorisk